Stichting Tree Agency
Grote Wittenburgerstraat 9
1018 KV Amsterdam
T 020-622 15 96
info@treeagency.nl
www.treeagency.nl

IBAN NL47 INGB 0001 5865 79 tnv Tree Agency
BIC   INGBNL2A
KvK  34317171
BTW/VAT  NL820099028B01

 

Zijn we niet telefonisch bereikbaar, spreek een bericht in of stuur uw vraag naar info@treeagency.nl. Een van de kantoormedewerkers zal dan contact met u opnemen. Vermeld in ieder geval uw naam en telefoonnummer.

Tree Agency is het bemiddelingsbureau gelieerd aan Studio Selma Susanna in Amsterdam. Het bureau bemiddelt tussen studenten, afgestudeerde kleinkunstenaars en reeds ervaren kleinkunstenaars enerzijds, en het bedrijfsleven, theaterproducties, theaterbureaus en evenementen anderzijds.

Studio  Selma Susanna, die professionele kleinkunstenaars opleidt, krijgt vaak het verzoek om talent en expertise op het gebied van theater te leveren. Het kan hierbij gaan om workshops, cursussen, coaching of regie-adviezen, maar ook om theaterprogramma’s, stagiaires of auditanten. De hoge kwaliteit van de afgestudeerden en de vele contacten in het beroepsveld bieden een basis waarop vraag en aanbod elkaar wederzijds bevruchten.

Bijzonder aan Tree Agency is dat het bureau zich – naast het pasklaar leveren van kandidaten voor audities en theaterproducties – ook laat uitdagen om mee te denken over niet voor de hand liggende combinaties van artiesten. Hierdoor kunnen ingeschrevenen een onverwachte kant van hun theaterpersoonlijkheid laten zien. De klant wordt in zijn of haar creativiteit geprikkeld om een andere invalshoek en nieuwe combinaties te overwegen : met verrassend resultaat!

Tree Agency voorziet in de behoefte aan zorgvuldig uitgekozen programma’s en unieke artiesten en brengt nieuw talent voor het voetlicht. Bovendien steunt Tree Agency het theateronderwijs door meer dan de helft van de inkomsten terug te laten vloeien naar Theateropleiding Selma Susanna.

Naast het theateraanbod verzorgt Tree Agency trainingen voor het bedrijfsleven, de overheid en particulieren. Ze organiseert ook cursussen kleinkunst en zangpresentatie. zie: WITH