Studio Selma Susanna | Stem Theater Muziek


Een studio voor professionele lessen in Kleinkunst.
De lessen zijn in beginsel op maandagen.
Studenten krijgen een dag in de week les volgens Kleinkunstmethode Selma Susanna en kiezen zelf hun aanvullende lesprogramma middels aanvullende workshops en lessen die door WITH worden aangeboden. Ook krijgen ze de mogelijkheid om zelfstandig (eventueel in groepsverband) voorstellingen op te zetten en te ontwikkelen, zodat ze ervaring op kunnen doen als ondernemend kleinkunstenaar.

Het basispakket op de maandagen bestaat uit een Bewegingstraining, een les Kleinkunstmethode Selma Susanna en een Basistraining in een Kleinkunstdiscipline zoals onder andere Stand-up, Spel en Improvisatie, Stemtechniek en Schrijven.

Hoewel hoger onderwijs niveau nodig is voor het kleinkunstvak, hanteert Studio Selma Susanna geen eisen op het gebied van vooropleiding en leeftijd.
Er wordt wederzijds gekeken naar de mogelijkheden omtrent talent, professionele ontwikkeling en aansluiting op methodiek en studiekeuze.

De kwaliteit van de Kleinkunstmethode en het gedachtegoed van de studie zijn en blijven het uitgangspunt met deze energieke en individuele aanpak, gebaseerd op meer dan veertig jaar praktijkervaring in theater en beroepsonderwijs. De studio heeft reeds een groot aantal professionals voortgebracht die zich voortvarend in het brede Kleinkunstvak bewegen.

Studio Selma Susanna telt drie jaargangen met elk vijf modules van zes weken.
Kosten van dit basispakket zijn € 2250,- per jaar.
De startdatum van het studiejaar 2017-2018 is maandag 04 september 2017.