Docent: Annemette Verspeak (UK)
Data: 10 december 2022
Tijd: zaterdag 10:00u-16:00u
Locatie: Grote Wittenburgerstraat 9B, Amsterdam
Prijs: € 120,- . Voor studenten en alumni van Studio Selma Susanna € 90,- .
Status: vol
Aanmelden: mail naar info@treeagency.nl én naar tesselbeek@gmail.com, t.a.v. Tessel Beek

Over de workshop
De spraakworkshop van Annemette Verspeak omvat meer dan het gebruik van je stem, adem en je lichaam. Aanwezigheid op het toneel, energie, tekstbewustzijn, acteren, eigenheid komt allemaal als vanzelfsprekend aan de orde. Want zo veelomvattend is je stem. Dat ben jijzelf.

Voor wie?
De workshop is open voor de studenten en Alumni van Studio Selma Susanna. Ook niet studenten -acteurs, theatermakers en performers zijn welkom.

Wat gaan we doen
Je bereidt een tekst voor -in het engels (!)- een liedtekst, gedicht, monoloog, dialoog (met z’n tweeen dan natuurlijk), sonnet. Zolang het maar geschikt is voor theater. Ken het uit je hoofd en bedenk waar je specifiek aan wil werken. Er wordt en groupe gewerkt, maar ook een-op een in masterclass opstelling, zodat specifiek aan jouw aandachtspunten wordt gewerkt.

Over de docent
Annemette Verspeak is Head of Voice van Guildhall School of Music and Drama. Zij werkt daar sinds 15 jaar als spraakdocent en regisseur. Annemette is mede opgeleid door Patsy Rodenburg en bij Central School of Speech and Drama. Annemette geeft ook al jaren in Amsterdam les bij Studio Selma Susanna en bij WITH. De studenten vinden de lessen van Annemette ‘ een ervaring om niet te missen’.

De lessen zijn in het engels.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@treeagency.nl EN tesselbeek@gmail.com. Vermeldt je naam en ervaring en voor welke workshop je je wilt inschrijving.