Oriëntatie & Auditie | Aanmelding

» ma 13 mei 2024 va circa 19:30u – 5 minuten Audities
» za 25 + zo 26 mei 2024 – Oriëntatie & Selectie weekend

De Oriëntatie & Auditie verloopt in twee rondes. Deelnemers schrijven zich eerst in voor de 5 minuten Audities. Daarin kan de deelnemer zichzelf en zijn talenten laten zien middels zelf gekozen theaterrepertoire. Dat kan bestaand repertoire zijn maar ook zelfgeschreven repertoire en het mag oa zang, tekst, dans, mime, muziek, of een combinatie daarvan zijn. Naar aanleiding van deze auditie wordt besloten of de deelnemer wordt toegelaten tot de tweede ronde, het Oriëntatie & Selectie weekend.

voor aanmelding zie het formulier onderaan deze pagina ⇓

Oriëntatie & Selectie weekend – tweede ronde
Deelnemers krijgen na toelating tot het weekend gedurende twee dagen van ca 10-18u de kans om zich te oriënteren op en kennis te maken met verschillende kleinkunstvakken. Er wordt wederzijds gekeken naar de mogelijkheden omtrent talent, professionele ontwikkeling en aansluiting op deze studie en methodiek. Op het programma staan lessen in onder andere beweging, zang, stemgebruik, spel, improvisatie, schrijven, creatie en basistechnieken van de kleinkunst.

Na de lessen horen de deelnemers nav de algehele beoordelingen of ze zijn toegelaten tot de Studie Kleinkunst van Studio Selma Susanna. De toelating is uitsluitend geldig voor het daarop volgende nieuwe studiejaar, daarna vervalt deze. Bij toelating wordt direct het Contract Beroepsonderwijs getekend met ca 14 dagen bedenktijd inzake deelname aan het nieuwe studiejaar. Het weekend heeft een open, wederzijds oriënterend, uitwisselend en basaal veilig karakter.

meer en uitgebreidere informatie over de Studie Kleinkunst vind je hier >>>

Kosten
» 5 minuten Audities: GRATIS
» Oriëntatie & Selectie weekend: € 120,- (inclusief koffie+thee)
Studio Selma Susanna Amsterdam lesgeld per jaar € 2.775,-
startdatum van het studiejaar 2024-2025 is maandag 09 september 2024
alles onder voorbehoud van eventuele wijzigingen

5 minuten Audities | Aanmelding 2024-2025

  • Voeg dit e-mailadres toe aan je adresboek en check voor de zekerheid ook je map met ongewenste e-mail hierop. Gebruik GÉÉN LEESTEKENS (?!'/"%`&*) in bestandsnamen die je gaat uploaden (behalve evt een liggend streepje).
 

Verificatie dat je geen robot bent


Bestellingen

  • Je winkelwagen is leeg

Nieuwsbrief