WITH | Workshops International THeater

WITH – Tree Agency


WITH – Tree Agency biedt workshops en masterclasses op maat voor studenten en alumni van Studio Selma Susanna Amsterdam op het gebied van kleinkunst en theater. Hiermee kunnen de studenten en alumni zelf hun ‘aanvullende studiepakket’ samenstellen en zich specialiseren en/of bijscholen. WITH speelt in op individuele behoeften van de studenten en alumni van Studio Selma Susanna Amsterdam en kan op maat een programma samenstellen.

De workshops staan ook open voor andere theaterstudenten en theatermakers uit binnen- en buitenland.

WITH organiseert workshops in onder andere spraak, musicalzang, acteren, choreografie, stand-up, schrijven, liedschrijven, creëren, ondernemerschap enzovoorts. Per jaar zijn er diverse workshops, elk voor de duur van zes weken op maandag- en/of dinsdagavond of aangeboden als weekendworkshops.

Daarnaast verzorgt Tree Agency incidenteel bemiddeling tussen kunstenaars en producenten op het gebied van workshops, voorstellingen, audities en maatwerk.

Initiatiefnemer is Tessel Beek, docent Spraak en Acting the Song bij Studio Selma Susanna Amsterdam en coördinator van internationale workshops en uitwisselingsprogramma’s.

 

WORKSHOPS overzicht – klik hier »

 

 

 

Bestellingen

  • Je winkelwagen is leeg

Nieuwsbrief