Data: 3, 17, september en 1, 15, 22 oktober 2018 18:30-20:30u
Docent: Janneke de Bijl
Locatie: Grote Wittenburgerstraat 9B, 1018 KV Amsterdam
Status: er zijn nog een paar plekken
Aanmelding: stuur een mail naar info@treeagency en tesselbeek@gmail.com
Kosten: 275 euro , voor studenten en alumni van studio Selma Susanna 210 euro.

Over de workshop
Deze workshop Coaching op Materiaal van Janneke de Bijl is bedoeld om je verder te helpen met je eigen materiaal. Dat kunnen teksten zijn, maar ook liedjes of non-verbale scènes. Het is heel moeilijk om objectief naar je eigen materiaal te kijken, daarom helpen Janneke en je mede-cursisten je daarbij. Hoe komt wat je doet nu over? Waar worden we geraakt of haken we juist af? Waar moeten we lachen of blijven we juist met een vraagteken achter?

Voor wie?
De workshop is open voor de studenten van Studio Selma Susanna, ongeacht welke jaars. Ook acteurs, theatermakers en performers die in het vak werken zijn welkom alsmede studenten van andere theateropleidingen.

Wat gaan we doen
Je komt elke les met eigen materiaal. Dit hoeft niet af te zijn, het mag ook een aanzet zijn of een beginidee. Daarna krijg je concrete tips om het naar een hoger plan te tillen. De workshop is meestal om de week, waardoor je in de tussentijd zelf weer een stap kunt zetten. In de les lees je je tekst/scène voor of je doet hem op de vloer. Let op: er worden in principe geen opdrachten aangereikt, het uitgangspunt zijn je eigen ideeën.

Over de docent
Janneke de Bijl studeerde zelf ook af aan Theateropleiding Selma Susanna. Daarna werd ze lid van Comedytrain en in 2017 won ze Cameretten. Momenteel werkt ze aan haar eerste avondvullende programma.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@treeagency.nl en tesselbeek@gmail.com. Vermeld je naam en ervaring en voor welke workshop je je wilt inschrijven. Na akkoordverklaring van de Algemene Voorwaarden is je inschrijving definitief.