Docent/Coach: Claudia d’Evelina / Camera: René Miedema
Data: dinsdag 5, 12, 19 en 26 september, 3 en 10 oktober 2017
Tijden: 18:30-21:00u
Locatie: Grote Wittenburgerstraat 9B, Amsterdam
Prijs: € 260,- . Voor studenten en alumni van Studio Selma Susanna € 225,- .
Status: er is nog plek
Aanmelden: mail naar info@treeagency.nl t.a.v. Tessel Beek

Over de workshop
In deze workshop maken we contact met ons innerlijk monoloog en vertalen dit naar beweging. We werken vanuit jouw authentieke bewegingspatronen en creëren samen weer nieuwe. We maken hierbij gebruik van de elementen tijd, ruimte, kracht en emotie. We creëren “het” moment in het moment.

Onze inspiratie is een tekstballon in een stripverhaal. De tekstballon, zowel de ballon als het tekstgedeelte, biedt ons een waaier aan expressiemogelijkheden. Een tekstballon is een manier om te laten zien wat personages zeggen, denken en voelen. We kijken naar hoe helder jouw mededelingen en expressie overkomen in de beweging. We vertalen enerzijds onze innerlijke monoloog; anderzijds de communicatie onderling tussen de dansers naar beweging en hoe dit overkomt op het publiek.

We werken individueel en samen naar een kleine “danstheater”productie toe. We gaan in de reeks van zes keer, de 2e avond filmen om zo beeld, beweging en muziek samen te voegen. Na de zesde avond presenteren we wat we gemaakt hebben.

Voor wie?
De workshop is open voor alle studenten, kleinkunstenaars, acteurs, theatermakers en performers die in het theatervak willen werken of al werkzaam zijn. Enorme danstechniek is geen vereiste.

Over de docent/coach
Claudia d’Evelina is dansdocente, choreografe, personal coach, danscoach en zangeres. Opgeleid tot docent dans aan de Hogeschool voor de Kunsten te Amsterdam. Claudia werkte als danseres o.a. bij de Modern Jazz Dance Company en bij Shusaku Takeuchi. Talrijke choreografieën van klassiek tot modern, musical en danstheater voor diverse projecten heeft ze gerealiseerd, waaronder “De Feniks” en Divali 2003 “Dansend naar het licht” voor televisie bij de Stichting Organisatie voor Hindoe Media.