Docent: Annemette Verspeak (UK)
Data: zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018
Tijden: zaterdag 10:30u-16:00u, zondag 10:00u-15:00u
Locatie: Grote Wittenburgerstraat 9B, Amsterdam
Prijs: € 160,- . Voor studenten en alumni van Studio Selma Susanna € 135,- .
Status: er zijn nog 2 plaatsen vrij
Aanmelden: mail naar info@treeagency.nl EN naar tesselbeek@gmail.com, t.a.v. Tessel Beek

Over de workshop
Deze spraakworkshop van Annemette Verspeak omvat meer dan het gebruik van je stem, adem en je lichaam. Aanwezigheid op het toneel, energie, tekstbewustzijn, acteren, authenticiteit komt allemaal als vanzelfsprekend aan de orde. Want zo veelomvattend is je stem. Dat ben jijzelf.

Voor wie?
De workshop is open voor de studenten van Studio Selma Susanna, ongeacht welke jaars. Ook  acteurs, theatermakers en performers die in het vak werken zijn welkom alsmede studenten van andere theateropleidingen.

Wat gaan we doen
Je bereidt een tekst voor -in het engels- een liedtekst, gedicht, monoloog, dialoog (met z’n tweeen dan natuurlijk), sonnet. Zolang het maar geschikt is voor theater. Ken het uit je hoofd en onderzoek waar je specifiek aan wil werken. Wat jij lastig vindt, wat je wil leren. Dat wordt het uitgangspunt in de les. Er wordt en groupe gewerkt, maar ook individueel in masterclass opstelling, zodat specifiek aan jouw aandachtspunten wordt gewerkt.

Over de docent
Annemette Verspeak is Head of Voice van Guildhall School of Music and Drama. Zij werkt daar sinds 15 jaar als spraakdocent en regisseur. Annemette is mede opgeleid door de beroemde Patsy Rodenburg en bij Central School of Speech and Drama. Annemette geeft ook al jaren in Amsterdam les bij Studio Selma Susanna en nu voor het eerst bij WITH. De studenten vinden de lessen van Annemette ‘ een ervaring om niet te missen’. De tools die je krijgt aangereikt meteen toe te passen in de praktijk.

De lessen zijn in het engels.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@treeagency.nl EN tesselbeek@gmail.com. Vermeldt je naam en ervaring en voor welke workshop je je wilt inschrijving. Na akkoordverklaring van de Algemene Voorwaarden is je inschrijving definitief.